PDF-filer sendt til trykkeriet

Hvis alt går etter planen, er det snart mulig å lese papirutgaven av ‘De som strever’. Denne gangen vil papirutgaven komme først, og det er foreløpig noe usikkert om den vil bli gitt ut som e-bok, på et senere tidspunkt.

‘De som strever’ er en slags kriminalroman. Handlingen er lagt til en liten by, noen timers kjøring nord for hovedstaden. Gjennom den lille byen renner en bred elv, og ved elvebredden er det anlagt en gangsti. En tilfeldig forbipasserende oppdager et lik ved gangstien. Spor på åstedet tyder på at en eller flere av de ansatte ved en av byens tiltaksbedrifter har noe med dødsfallet å gjøre. Byens lensmann etterforsker saken, og konkluderer ganske raskt med at dette ikke kan anses å være en drapssak. Men det stopper ikke der…

Olav Written by:

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *